Wat kan Elly voor u betekenen?

Elly heeft inmiddels aardig wat projecten gedaan. Zoveel, dat ze zichzelf ervaren noemt. Dat is best wel wat, voor een zelfkritische perfectionist. Elly werkt hands-on maar vergeet niet te delegeren. Ze houdt een helikopterview en verliest de deadline niet uit het oog. Omdat Elly zo veelzijdig is, kunt u haar voor allerlei verschillende zaken inhuren.

Elly is een actief persoon; ze houdt van werken, van kunst, cultuur, interieur en architectuur en is regelmatig met paard en hond in het bos te vinden.

Deze website toont haar belangrijkste opdrachtgevers en geeft een goed beeld van waar ze zich zoal mee bezig houdt.

 

REFERENTIES

Van medio 1997 tot medio 2004 ben ik namens Sikkens actief geweest in het bestuur van het “Dutch Design Center Initiative”, afgekort DDC-I te Utrecht. Vanaf 1999 als voorzitter van het bestuur. In 2000 heeft het bestuur een nieuwe coördinatrice voor het DDC-I gezocht en gevonden in de persoon van Elly Albers. Zij coördineerde de dagelijkse operatie van het DDC-I, was verantwoordelijk voor het ledenbestand en de communicatie naar de leden en pers. Tevens vervulde Elly ook de rol van secretaris van het bestuur, bereidde de vergaderingen en de symposia in praktische zin voor en was gastvrouw namens de DDC-I bedrijven voor alle bezoekers.

Behalve buitengewoon efficiënt en professioneel was en is Elly ook een bijzonder fijne vrouw om mee samen te werken. Ik heb dat als voorzitter van het DDC-I altijd zeer gewaardeerd en buitengewoon plezierig ervaren. Zij maakte mijn taak hiermee relatief eenvoudig.

Frans Boumans
National Sales Manager Sikkens Verkoop Nederland

Sinds 2007 ben ik lid van het bestuur van de Stichting Utrecht Biënnale. Deze Stichting organiseert vanaf 2005 tweejaarlijks Utrecht Manifest, biënnale voor social design. Vanaf 2007 is Elly Albers per biënnale als office manager van de organisatie Utrecht Manifest en secretaris voor het bestuur ingehuurd.

Ik heb Elly ervaren als een zeer competente medewerkster, die mede dankzij haar grote ervaring in staat is deze taak uitstekend te vervullen. Zij kan geheel zelfstandig werken, doet relevante voorstellen bij problemen, is stressbestendig, is correct en diplomatiek in haar contacten en toont daarbij altijd een goed humeur en een positieve instelling. Bovendien beschikt zij over een groot netwerk, waaruit zij desgewenst andere deskundige krachten kan inzetten. Zij is in staat hen goed aan te sturen en leiding te geven.

Kortom, het is een genoegen om met Elly samen te werken, in professioneel en persoonlijk opzicht.

Drs. E.A.M.F. (Els) van Gerwen
Bestuurslid Stichting Utrecht Biënnale